sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Renuntarea la folie in Bio Stup





Buna ziua si LA MULTI ANI vizitatorilor acestui sait , in urmatorul film puteti sa vizionati cum am renuntat la folie dupa nenumarate incercari de a impaca folia cu condensul , pur si simplu nu sa putut asa ca am renuntat la aceasta si am pus o panza in locul foliei.
 Deocamdat panza se preteaza neasteptat de bine , iar motivul pentru care a fost folosit folia sa rezolvat exact in acelas mod adica sa nu treaca albina dintr-un compartiment in altul , vizionati filmul ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.

3 comentarii:

  1. podisoarele nu si mai au rostuliarna mai ales ca au sita.cartoane ziare o paturica sau o pernita in general material absorbant;urmariti pe you tube filmele lui marin lelea din serbia sunt edificatoare

    RăspundețiȘtergere
  2. la iernare 2 in 1 se renunta la polistiren - diafragma laterala pt ka altfel albinele nu si vor mai forma un singur ghem comun si se vor duce spre polistiren la margine .se pune carton sau nu se mai pune deloc diafragma laterala

    RăspundețiȘtergere
  3. Bineanteles am raspuns la ambele postari , podisoarele chiar daca sunt din sita au rolul de a fixa cat mai bine panza ca sa nu treaca albina dintr-o parte sau alta si mai faci si economie de spatiu , la doua albina isi formeaza cuibul in functie de locul de pe rame , chiar daca polistirenul tine mai cald cu toate ca e total gresit aceasta idee , polistirenul nu lasa caldura si frigul sa treaca el nu tine de cald , ghemul albinei il formeaza apicultoru in functie de cum aseaza ramele , dar uneori apar si anomali care pot fi corectate.

    RăspundețiȘtergere